Accountmanager

Functiegegevens

  • Toegewezen recruiter(s): Dax Holleman
  • Industrie: Landbouw
  • Salaris: Marktconform
  • Provincie/staat: Noord-Holland
  • Locatie: Enkhuizen
  • Land: Nederland

Vacaturebeschrijving

Ben jij een echte relatiebouwer en houd je ervan om contact te hebben met bedrijven in Europa, het Midden-Oosten en Afrika? Dan zijn wij opzoek naar jou! Als Accountmanager bij onze relatie ben je verantwoordelijk voor het opbouwen én onderhouden van langdurige relaties met hun klanten. 

Jij bent altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en speurt naar nieuwe kansen die aansluiten aan de wensen van de klanten. Complexiteit schrikt jou niet af, integendeel, je ziet het als een geweldige uitdaging!

Niet alleen houd je je bezig met het managen van de accounts, maar je bent ook actief betrokken bij Business Development. Je bent een waardevolle sparringpartner voor je collega's van de afdelingen Sales, Marketing en R&D. Samenwerken staat bij deze relatie hoog in het vaandel!

Klantbetrokkenheid is voor jou van onschatbare waarde. Je streeft er altijd naar om de verwachtingen van de klanten te overtreffen en hun vertrouwen te winnen. 

Bij deze relatie krijg je alle ruimte om je talenten te laten schitteren. In jouw rol Accountmanager rapporteer je rechtstreeks aan de Sales Manager, waardoor jouw input en inzet direct impact hebben. 

Jouw profiel

Je bent sociaal, sterk in communicatie, gedreven en enthousiast, hebt gevoel voor humor en kunt zaken in perspectief plaatsen. Je bent vindingrijk en neemt het initiatief om nieuwe zakelijke concepten te ontwikkelen. Dit doe je niet alleen. Met jouw commercieel inzicht, sociale vaardigheden en teamgeest leg je langdurige relaties met verschillende culturen. Je staat open voor reizen en je spreekt vloeiend Engels. Je hebt een bachelor- of masterdiploma in Landbouw en/of Bedrijfskunde, minimaal 5 jaar relevante werkervaring in de Landbouwsector.

Wat krijg je hier allemaal voor terug?

Een uitdagende baan waarbij geen dag hetzelfde is!

Naast een aantrekkelijk salaris met 8,33% vakantietoeslag kennen we een winstdelingsregeling, spaarplan, fietsenplan en kun je extra vakantiedagen kopen. Er zijn volop mogelijkheden tot persoonlijke ontwikkeling en groei. De werksfeer is goed en regelmatig zijn er borrels, (team)uitjes en diverse activiteiten zowel binnen als buiten werktijd. 

 

Solliciteren?

Stuur jouw CV naar recruitment@ict4you.nl of neem telefonisch contact op via 0629578357! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Liever digitaal solliciteren? Klik op de knop hieronder.

BEL ME NU
+
Bel mij!
%d bloggers liken dit: