Applicatiebeheerder

Vacaturebeschrijving:

Als technisch beheerder IT houd je je bezig met het opzetten, inrichten (configureren), invoeren, beheren en geborgd operationeel houden van IT diensten. Hierbij kun je denken aan infrastructuur, software, besturings- en databasemanagementsystemen en (rand)apparatuur. Jouw aandachtsgebied bestaat voornamelijk uit applicatiebeheer .
Voor de afdelingen waar jij verantwoordelijk bent, ben jij het aanspreekpunt binnen IT Operations.

Naast je dagelijkse beheertaken werk je in teamverband of zelfstandig mee aan verschillende projecten. Dit betekent dat je medeverantwoordelijk bent voor het beheer, het oplossen van storingen en het uitvoeren van wijzigingen binnen de applicatie infrastructuur. Daarnaast zorg je voor goede documentatie. Je krijgt een werkplek binnen onze organisatie.

Vereisten:

Je bent gewend om service- en resultaatgericht te werken en je hebt een probleem oplossend vermogen. Als aanspreekpunt binnen IT is het belangrijk dat je beschikt over goede sociale en communicatieve vaardigheden. Wij zoeken een collega die stressbestendig is en geen 9 tot 5 mentaliteit heeft. Verder ben je bereid om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Jij beschikt over de volgende kennis en ervaring:

  • je hebt HBO werk- en denk niveau;
  • je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Jij hebt aantoonbare ervaring in het beheren van applicaties in een Windows server omgeving (2016/2019) in combinatie met  SCCM en Citrix. Technisch ben je breed onderlegt, termen als DHCP, SQL, RDS en SAAS zijn voor jou gesneden koek.
  • Daarnaast is het een pre dat je ervaring hebt met Ivanti, Office, AppV, VMWare en Cloud oplossingen en met name Azure.
  • Wij werken volgens de Itil methode en we zijn gestart met het werken volgens de Scrum methode.
  • Je technische skills zijn voor jou even belangrijk als je softskills set.

Ben je enthousiast, maar voldoe je (nog) niet aan alle eisen of heb je weinig ervaring en ben je net klaar met school. Dan willen we toch graag van jou horen.

Voordelen:

  • Een dienstverband je krijgt een aanstelling van een jaar voor 36 uur per week. Afhankelijk van de ontwikkelingen binnen de organisatie is er kans op verlenging van het contract.
  • Een interessante en afwisselende functie waarbij je met verschillende disciplines samenwerkt.
  • Arbeidextra’s: 8,33% vakantietoeslag en 8,33% eindejaarsuitkering. Naast het vakantieverlof, krijgt iedere medewerker een eigen extra verlofbudget (PLB).

Voor meer informatie kun je terecht bij Délano de Kleijn via het e-mailadres:

recruitment@ict4you.nl of telefonisch op tel. 0229-266112

DRUK OP HET DUIMPJE HIERONDER OM TE SOLLICITEREN! 
BEL ME NU
+
Bel mij!
%d bloggers liken dit: