Technisch Applicatiebeheerder

Introductie:
Team Applicatiebeheer is verantwoordelijk voor de ontwikkeling, de ondersteuning en het beheer van informatiesystemen voor gebruikers. Binnen dit team werken meer dan 250 medewerkers.

Functieomschrijving:
Als Technisch Applicatiebeheerder ben je medeverantwoordelijk voor het beheer van de door Marketing & Sales en externe klanten gebruikte systemen. Deze applicaties worden binnen en buiten de organisatie gebruikt voor met name commerciële en operationele processen en doeleinden. Uitval van deze systemen betekent vaak dat de business gedeeltelijk stil ligt.

Werkzaamheden:
Als Technisch Applicatiebeheerder zorg je ervoor dat deze systemen blijven voldoen aan de afgesproken criteria met betrekking tot performance, beschikbaarheid, security en bedrijfszekerheid. In de rol van Technisch Applicatiebeheerder ben je het aanspreekpunt voor zowel de interne, als de externe klant-organisatie. Je onderhoud regelmatig lokaal contact met klanten over de applicaties die jij in beheer hebt en bent goed op de hoogte van geplande aanpassingen en begeleid de uitvoering daarvan. Je bent het aanspreekpunt voor het oplossen van incidenten, ondersteunen van gebruikers en het doorvoeren van verbeteringen. Je draait mee in het scrum/agile team binnen je domein voor de invoering van DevOps.

Vereisten:

  • Minimaal een HBO opleiding richting informatica.
  • Je hebt een uitstekend inzicht in commerciële en operationele bedrijfsprocessen
  • Je bent goed op de hoogte van de huidige en nieuwe IT technieken.
  • Je bent van nature kritisch, komt tot de essentie en bent volhardend in het oplossen van incidenten.
  • Je behoudt het overzicht door te prioriteren en je doet proactief en preventief verbetervoorstellen.
  • Verder ben je enthousiast, flexibel, communicatief vaardig, zelfstandig en stressbestendig.
  • Je spreekt en schrijft zowel Nederlands als Engels. 

 

DRUK OP HET DUIMPJE OM TE SOLLICITEREN

 

BEL ME NU
+
Bel mij!
%d bloggers liken dit: