Jr. Accountmanager Binnendienst

Functiegegevens

  • Toegewezen recruiter(s): Sander van Dijk
  • Industrie: Werkgelegenheid – Werving – Personeel
  • Salaris: Marktconform
  • Provincie/staat: Noord-Holland
  • Locatie: Hoorn
  • Land: Nederland

Vacaturebeschrijving

ICT4YOU is vanwege groei op zoek naar een ambitieuze winnaar die ons team komt versterken!

Heb jij een MBO(+) werk- en denkniveau, enige commerciële werkervaring en misschien zelfs al ervaring in de recruitmentbranche en kennis van de ICT-branche? Dan ben jij de ideale kandidaat!

Maar ook als je nog niet aan alle eisen voldoet, nodigen we je van harte uit om vrijblijvend te solliciteren. Wij geloven in jouw potentieel en bieden volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen en mee te groeien in onze ambitieuze organisatie. 

Wat vinden wij belangrijk?

Sterke communicatieve vaardigheden en het vermogen om op verschillende niveaus te kunnen schakelen. Als uitstekende gesprekspartner weet jij klantrelaties op te bouwen en te onderhouden. Met een winnaarsmentaliteit en gedrevenheid om succesvol te zijn, ben jij de persoon die wij zoeken! 

Als Jr. Accountmanager bij ICT4YOU krijg je de kans om te werken in een dynamische en uitdagende omgeving. Je bent betrokken bij het gehele recruitmentproces, van het vinden van de juiste kandidaten tot het matchen met onze opdrachtgevers. Je bouwt aan je eigen netwerk van professionals en bedrijven, en werkt samen met een gemotiveerd team van collega’s.

Wie zijn wij?

ICT4YOU is een regionale dienstverlener gespecialiseerd in de vakgebieden Financieel / ICT / Sales. Sinds 2007 zijn wij actief vanuit Hoorn (Noord-Holland) en ontzorgen wij onze klanten met hun recruitmentproces en fungeren als sparringpartner. Daarnaast bemiddelen wij kandidaten naar nieuwe uitdagingen. We zijn een dynamische organisatie met ervaren en gedreven medewerkers. Persoonlijke benadering naar zowel onze medewerkers als klanten staat bij ons centraal. Ons motto ‘Performing Together’ is dan ook niet zomaar ontstaan. 

Ben jij, of ken jij, de persoon die zich hierin herkent? Solliciteer dan op deze leuke functie!

Jouw profiel

·        MBO(+) werk- en denkniveau
·        Commerciële werkervaring (Stages tellen mee!)
·        Ervaring in de recruitmentbranche is een pré (Stages tellen mee!)
·        Kennis en ervaring binnen ICT branche is een pré
·        Potentie om mee te groeien binnen een ambitieuze organisatie
·        Sterke communicatieve vaardigheden en een goed gesprekspartner op verschillende niveaus

# Voldoe je (nog) niet aan alle eisen maar is dit de job die je aanspreekt en ben jij vastbesloten om succesvol te zijn, schroom niet om vrijblijvend te solliciteren.

Wat krijg je hier allemaal voor terug?

We zijn een kleine organisatie, dynamisch en energiek. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, ruimte voor inbreng en vrijheid. Wij bieden een uitdagende baan binnen de recruitment/sales branche. Je krijgt veel training en/of coaching om er voor te zorgen dat je het beste uit je zelf en het bedrijf haalt. Daarnaast bieden wij jou afhankelijk van jouw ervaring een goed arbeidsvoorwaarden pakket. We lunchen elke dag gezamenlijk en hebben regelmatig een vrijdagmiddagborrel en/of een teamuitje.

Solliciteren?

Stuur jouw CV naar svandijk@ict4you.nl of neem telefonisch contact op via 0629578357! Wij zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Liever digitaal solliciteren? Klik op de knop hieronder.

BEL ME NU
+
Bel mij!